www.eijgenwijs.com
 
www.eijgenwijs.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom bij Bistro en Snackbar Eijg&Wijs, gelegen in Spier op Camping Sonnevanck.


Bij ons in de open sfeervolle Bistro kunt u genieten van een uitgebreide kaart zowel lunch als diner, borrelkaart maar ook voor een gezellige HighTea/HighCocktail/HighWine bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens bevindt zich naast het restaurant een Snackbar met een ruime keuze aan snacks, friet en niet te vergeten ijs!

  Oftewel; voor ieder is er wat wils.

Met een ruim terras, uitzicht op een speeltuin voor de kleine et(t)ers is onze Bistro voor iedereen toegankelijk. Het terras ligt aan de welbekende knapzakroute, de ideale plek om even te stoppen en een plekje te zoeken bij ons op het terras. 

Vanuit de Bistro zijn er uitgebreide mogelijkheden waar u wandelend of fietsend al het mooie wat de omgeving te bieden heeft kan ontdekken. Wij zijn gevestigd in de gemeente midden Drenthe aan de voet van Nationaal Park Dwingelerveld.Sinds 1 mei 2022 hebben wij een tweede vestiging geopend in Wijster "Herberg Eijg&Wijs".                           Zie hier naast de link en wees nieuwsgierig :)

Klik hier voor Herberg Eijg&Wijs Wijster--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------